FRIKKEE ADVIES
MISSIE   |   ALGEMEEN  |    DIENSTEN  |    KLANTEN   |   PROJECTEN     
 
 
 

 

 

 PROJECTEN

 

Frikkee Advies heeft een grote verscheidenheid aan projecten voor diverse bedrijven uitgevoerd. Hieronder een selectie van afgeronde projecten.

Optimalisatie verpakkingsprocessen

Onderzoek, procesanalyse en advies m.b.t. logistieke optimalisatie van verpakkingsprocessen groente en fruit. Klant: The Greenery, Barendrecht. Voor meer info >>

Organisatieverandering en procesoptimalisatie

Advisering van het management en projectondersteuning bij ontwerp en invoering van een procesoptimalisatie met reorganisatie. Klant: FloraHolland Bleiswijk. Voor meer info >>

Managementsysteem kwaliteit

Vernieuwing van het bestaande kwaliteitsmanagementsysteem en begeleiding naar het ISO 9001 certificaat. Klant: Electro-Watt. Voor meer info >>

Logistiek met innovatieve technologie

Coördinatie van ICT afnametesten en implementatie van het nieuwe tracking & tracing systeem. Het gaat om een innovatieve toepassing waarbij alle aangevoerde partijen via draadloos scannen worden binnengeboekt, gekeurd en een opslaglocatie krijgen. Klant: FloraHolland.

Managementsysteem arbo & veiligheid

Advisering van het management bij de risico-inventarisatie & evaluatie en de invoering van een effectief arbo- en veiligheidsbeleid. Verder verantwoordelijk voor het doorvoeren van daaruit voortgekomen verbetermaatregelen. Klant: Electro-Watt.

Onderzoek logistieke procesverbeteringen

Uitvoeren van de procesanalyse en het opstellen van de businesscase t.b.v. nieuwe logistieke concepten in het veilcentrum voor bloemen en planten. Klant: FloraHolland Bleiswijk.

Veranderingsproces technische afdeling

Interim manager van de afdeling logistiek & projecten bij een technisch productiebedrijf. Doel is het voorbereiden en in gang zetten van een veranderingsproces na samenvoeging van een aantal afdelingen op de nieuwe bedrijfslocatie.

Logistieke procesoptimalisatie

Advisering van het management bij het ontwerp van optimale goederenstromen voor nieuwe productieprocessen elektronica. Ook verantwoordelijk voor subsidietoekenning en projectcoördinatie.

Kostenbeheersing technische projecten

Advisering van het management bij het toepassen van nieuwe methodieken voor projectmanagement en kostenanalyse bij complexe technische projecten.

 

 

 

 

© 2010 Rijs Webservice