FRIKKEE ADVIES
 |   KLANTEN  | 

Home Page Image

 
 
 

 

 Informatie over onze klanten

 

 

FloraHolland

Dit bedrijf, de grootste Nederlandse bloemenveiling, organiseert een samenhangend stelsel van marktplaatsen voor sierteeltproducten en daaraan gerelateerde logistieke en facilitaire diensten. Zo kunnen nationaal en internationaal opererende producenten en handelaren onderling tot transacties komen. Er zijn zes vestigingen in Nederland, die onderling verbonden zijn door een sterk logistiek netwerk: Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Venlo, Bleiswijk, Eelde. Kernactiviteit is het verhandelen en logistiek verwerken van bloemen, planten en bomen.

Electro-Watt

Dit elektrotechnische productiebedrijf uit Hilversum is gespecialiseerd in de assemblage van printplaten, kabelbomen en elektronische instrumenten. Men is actief voor klanten in diverse marktsegmenten, zoals industriële automatisering, meet- en regeltechniek, medische elektronica en data- en telecommunicatie. De producten zijn vaak onzichtbaar voor de eindgebruiker want ze bevinden zich in het hart van geavanceerde machines en apparaten: medische instrumenten, verkeersregelinstallaties, copiers en document processing systems, elektronische besturingen, telecomproducten, liften, transportsystemen.

Hittech Multin

Dit technische bedrijf uit Delft houdt zich bezig met de ontwikkeling, engineering en productie van hightech machines, apparaten en instrumenten. Hun kerncompetentie is de mechatronica, waarbij fijnmechanica en elektronica gecombineerd wordt voor innovatieve producten.

The Greenery

The Greenery is één van de grootste internationaal opererende groente- en fruitconcerns in Europa. De belangrijkste activiteit is het jaarrond leveren van een volledig assortiment groente, fruit en paddestoelen aan het grootwinkelbedrijf in Europa, Noord-Amerika, Verre Oosten. Andere belangrijke doelgroepen zijn foodservice, groothandel en industrie. Voedselveiligheid, duurzaamheid, innovatie en logistieke efficiency hebben bij alle activiteiten hoge prioriteit. De onderneming heeft circa 2.500 medewerkers in dienst.