FRIKKEE ADVIES
MISSIE   |   ALGEMEEN  |    DIENSTEN  |    KLANTEN   |   PROJECTEN     
Home Page Image
 
Frikkee Advies
Erik Frikkee
T: 06-38903787
E: info@frikkee-advies.nl

 
 


ALGEMEEN

 

Organisatie

Frikkee Advies is het organisatieadviesbureau van Erik Frikkee, die daarmee is gestart in 2005. Erik is opgeleid aan de TU Delft als ingenieur werktuigbouwkunde, en is werkzaam geweest bij kleine en grote bedrijven in de techniek, logistiek en agribusiness. Tijdens zijn carriëre heeft hij veel kennis en ervaring opgebouwd met verbeterprojecten, logistieke optimalisatie en verandermanagement.

Werkwijze

Oriëntatie en offerte
Het contact start met een oriënterend gesprek waarin de mogelijkheden voor samenwerking worden besproken. Daarbij vindt al een korte procesverkenning plaats om een beeld te krijgen van de verbetermogelijkheden. Dit wordt uitgewerkt in een vrijblijvende offerte.

Onderzoek en analyse
De opdracht begint met een onderzoek waarbij de verbetermogelijkheden helder in kaart worden gebracht. Een belangrijk onderdeel is de analyse van processen, logistieke stromen, werkmethoden en kosten/baten. Resultaat is een compacte rapportage of presentatie.

Ontwerp en realisatie
Op basis van de onderzoeksresultaten worden er concepten, oplossingen, scenario’s uitgewerkt voor het realiseren van de gewenste verbeteringen, vernieuwingen of veranderingen. Deze worden samen met het management beoordeeld en tegen elkaar afgewogen. Als besloten wordt om door te gaan met implementatie, dan ondersteunen wij bij het opzetten van projectorganisatie en projectplan.

Samenwerking

Frikkee Advies heeft een uitgebreid netwerk van collega-adviseurs en kennisinstellingen, zodat het altijd mogelijk is om expertise buiten ons bureau in te schakelen als dat nodig is. Ook is het mogelijk om uw bedrijf te koppelen aan een geschikte adviseur/kennispartner als onverhoopt Frikkee Advies niet de geschikte partij blijkt te zijn voor uw probleem.

top

 

 

 

 

© 2010 Rijs Webservice